Sommarsemester för mig är egentligen inte att åka iväg till solen. För mig är det väldigt viktigt att inte planera något. Jag vill bara leva i nuet och ta var dag som den kommer. Hela mitt arbetsår är styrt av scheman och att möta deadlines, så när jag är ledig vill jag ha friheten att göra vad jag känner för, ett tillfälle att leva i nuet och inte behöva planera varje dag. I mitt arbetsliv har jag inte så stor möjlighet att vara spontan, men under mina lediga sommarveckor har jag möjlighet att vara här och nu fullt ut, jag behöver inte tänka på vad jag ska göra imorgon. Det lämnar utrymme för en oväntad inbjudan att göra något eller att bara vakna på morgonen och följa känslan att göra vad jag har lust till den dagen. Det är viktigt att jag ger mig själv den typen av frihet, utan stress eller orden “Jag måste” i mitt huvud.

Jag älskar till exempel att promenera och när jag går igenom skogen och bara stannar till får jag uppleva så mycket skönhet och aktivitet som man i vanliga fall inte ser. Det är också trevligt att bara åka in till stan och ta en öl eller äta middag med en vän. Det uppstår alla möjliga slags tillfällen och möjligheter när alla scheman tas bort. När min sommarsemester sen är över och jag har laddat mitt batteri med vila och lata dagar, är jag redo att återuppta mitt arbete.

Min önskan för alla er är att ni njuter av era sommardagar, utan alltför många måsten.

/Terry Evans

Föregående artikelGår det upp eller ner?
Nästa artikelFrån frö till praktisk handling
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn