Jag vill tacka för alla fina meddelanden, på Facebook, Instagram, genom sms, telefonsamtal, gratulationskort etc. i samband med min födelsedag igår.

Jag minns mina födelsedagar som barn, i vissa avseenden var det en ledsam tid. När jag blev äldre, tog det tid för mig att förstå att människor verkligen bryr sig, när de tar sig tid att uppmärksamma min födelsedag. I det förflutna har jag omedvetet försökt att ignorera det, men genom åren, i synnerhet i Sverige och på Island, började jag inse att det budskap ni sänder mig är att ni bryr er, för att ni tar er tid att uppmärksamma mig. På så vis har ni som sänder dessa gratulationer bidragit till att mitt hjärta har öppnat upp.

Till er alla, de ord, gratulationer och tankar ni sände var unika för mig, varje meddelande bjöd på en egen individuella gåva. Så, tack för att ni visade er uppskattning, den känsla av välvilja som ni sände igår var nästan överväldigande. Det kom in så många gratulationer, som jag inte kan tacka er för individuellt, men jag kan säga till er alla: Tack, från djupet av mitt hjärta!

Föregående artikelGrupphypnos på Gamla Byskolan i Fanthyttan
Nästa artikelEn tanke om oss
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn