Sen vi gick ut officiellt med meddelandet att vi skulle sälja skolan har jag varit lite nervös och samtidigt nyfiken på vad för slags reaktion jag skulle få. Det har varit ett väldigt svårt beslut att fatta, och det har inte varit en lätt uppgift att informera de lojala människorna som arbetar för mig att jag har för avsikt att sälja skolan och flytta söderut. De arbetar hårt och de är mest troligt det bästa arbetslag jag någonsin har haft, överlag. Det var med ett tungt hjärta jag gav dem informationen, men de tog det bra och sa att de förstod.

Att lämna Fanthyttan och Gamla Byskolan kommer att vara som att lämna en gammal vän, men min förhoppning är, vem som än tar över skolan, att man fortsätter att ta väl hand om den och kanske använder den i mänsklighetens tjänst på något vis. För mig är skolan som en gammal, parant dam, och jag skulle vilja kalla henne grevinnan. Det kändes som om huset gav mig ett löfte när jag flyttade in: Om du tar hand om mig kommer jag att ta hand om dig, och den här gamla grevinnan har sannerligen gjort det.

Helen Engström och jag kommer att fortsätta samarbeta, och vi har en vision när vi går mot framtiden, vi kommer att stötta varandra. Helen är lätt att samarbeta med; hon är en person med ett öppet sinne och hon är väldigt kreativ. Hon är professionell och engagerad som lärare i mediumskap och hon är en mycket kompetent Bergsmeditationsledare.

Planen är just nu att jag och Viktoria, som har arbetat för mig under många år, kommer att fortsätta att samarbeta på ett eller annat sätt. Hennes färdigheter och hängivna professionalism är en resurs som jag inte vill släppa taget om helt och hållet just nu. Vi har arbetat nära varandra sen 2005. Vi har skrattat och gråtit tillsammans, delat glädje och sorg. Hennes personlighet har berört många och hon är mycket respekterad av dem som kommit i kontakt med henne.

Jag har gått igenom varenda kommentar på Facebook och min hemsida i detalj. Det var överväldigande för mig att läsa reaktionen som väcktes efter mitt offentliga meddelande. Det fick mig att inse vilken inverkan mitt arbete har haft på människor under de senaste 15 åren. Jag tog emot alla era kommentarer som en vacker gåva. Vad än framtiden bjuder på gav det mig modet och styrkan att gå mot framtiden och det okända.

Vem du än är, av vilken anledning du än har kommit till Gamla Byskolan, så har du lämnat en del av din själ här och det har verkligen bidragit till det skolan är idag. Utan alla er skulle det inte ha funnits någon skola, så enkelt är det. Från oss alla här på Gamla Byskolan: Tack för det ni har gett! Jag kan lova er det här, era ord och alla de minnen vi delar kommer att lämna ett djupt avtryck på min själ.

Jag kommer att hålla er uppdaterade om vad som händer härnäst.

Ta hand om er! Ni kommer snart att höra från mig igen!

/Terry Evans

Föregående artikelStegEt(t), Del 3: Mantikorans gift
Nästa artikelAtt våga möta förändring
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

11 KOMMENTARER

 1. Hej Terry!
  Vill bara säga att jag är så tacksam för att få ha haft dig som lärare.
  Gamla byskolan och kursen hos dig har gett mig både minnen och vänner för livet. TACK!
  Lycka till med allt.

 2. Undrar om du har någon tid för privat sittning åt mig o min man?
  Vi har varit uppe hos dej på en öppen seans för någon månad sedan men skulle vilja ” få lite mer”.

  • Well, just keep an eye on our website and webshop, where we continously put up new times for consultations. Thank you! /Terry Evans

 3. Terry ! Du är en sån storsint och fin person med så mycket hjärta och kunskap. Träffade dig och Benny Rosenqvist på en Seans-kryssning ( Ålandsbåt) för väldigt många år sedan. Det var en så stor upplevelse. Benny fick kontakt med min pappa. Där, bland alla andra deltagarna ! Önskar dig bara all lycka till med det du kommer att gå vidare med.
  Kram till dig

 4. Terry! Du har betytt mycket för min utveckling.
  Du går nu mot ett nytt äventyr och jag önskar stor
  lycka på vägen. Jag börjar närma mej slutet på en kamp
  som pågått ett tag. Det känns som en examen på sätt
  och vis. Samtidigt som du säljer ditt livsverk ska jag
  upp i hovrätten. Vi förlorade i tingsrätten mot en byggfirma.
  Dom vill ha dubbelt så mycket betalt och har fabricerat bevis.
  Vi fick en domare som var partisk. Jag förstår min del i det hela
  och tar det med humor. Förstår att universum prövar mej och
  inser att det är dax att ta tag i livet som väntar där ute.

  Önskar stort lycka till för dej och din familj.
  Kram Håkan

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn