Vi har en typisk novemberdag här i Fanthyttan idag, regnig och dimmig.

Jag har tänkt mycket på att möta och acceptera förändring. När förändringens vindar knackar på din dörr säger det dig att de finns sådant som du måste lämna, som inte längre gynnar ditt liv eller ditt syfte. Skulle du däremot försöka hålla fast vid saker från det förflutna skapar du inte utrymme för nya saker i ditt liv. Hur hanterar jag detta? Jag måste ha tillit, tillit till mig själv. Jag måste ta risken att ge mig ut i det okända, men det är också den mest kreativa delen av processen. När jag har ett sådant öppet sinne och har skapat utrymmet det är då Ascala kommer med oväntade möjligheter i mitt liv. Om jag fångar dessa möjligheter kan jag komma vidare, och när jag då färdas på min andliga väg kan jag gå ännu längre för att möta nya äventyr.

Var befinner du dig på din andliga väg?

/Terry Evans

Föregående artikelMentalt mediumskap – riktlinjer
Nästa artikelAndlighet – vad betyder det?
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

2 KOMMENTARER

  1. Din text kom just som jag befinner mig mitt i en stor förändring, tack för påminnelsen om tillit och att släppa taget.
    Kram Sanna

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn