Under min semester mediterade jag inte alls. Det enda jag gjorde var att sitta i tystnad med min tekopp på morgonen. Jag ställde inga frågor, jag hade sagt till Ascala att jag behövde en paus även från dem.

I lördags hade jag en vän och kollega på besök, han har hjälpt mig med min forskning, med kvantfysik. Vi diskuterade framtiden och helt plötsligt dök Ascala upp. Han började ge mig siffror. Vi kollad upp dem och det visade sig vara betydelsefulla datum genom historien. Vid dessa datum hade särskilda förändringar skett. Det här var mycket intressant. Det var som en dörr som öppnades igen. Ascala sa: ”Du trodde att jag hade backat, men det är dags att börja arbeta igen, Terry.”

Sessionen med min vän var inte planerad, det bara hände och det är då det blir som mest kraftfullt. Det inspirerade mig verkligen. Det kändes gott att ha Ascala nära mig igen. Forskning är något jag skulle vilja ägna mer tid åt nu, och jag tror att jag har hittat ett par personer som kan hjälpa mig med det här. De har kunskap jag inte har.

Andevärlden har gett mig annan information, jag har accepterat den, men vi får se. Jag inser att de ger mig nycklar för att öppna nya dörrar. Det är så det är med andevärlden, ibland är det väldigt svårt att tro på informationen de ger eller att förstå, men så plötsligt förstår du eller så visar det sig stämma.

Sessionen jag hade med Ascala fick mig att vakna till liv. Semestern är över och plikten kallar igen! Jag mår bra, är hoppfull och positiv. Det krävs tid för att allt ska koordineras, men det ser ut att börja hända nu.

Jag har njutit av friheten den här sommaren har bjudit på, Coronaviruset till trots. Mycket av det fysiska arbetet jag ägnat mig åt har varit som terapi för mig. Det har gett mitt sinne vila.

Det här är allt jag har att säga just nu, förresten, vi får inte bli slappna av för mycket rörande Covid19, det är vad Ascala har informerat mig. Det här händer för att avlägsna oss från det vi inte längre behöver göra eller vara. Avbrottet som Covid19 har inneburit har gett mig nya möjligheter beträffande det Ascala vill att jag ska arbeta med.

/Terry Evans

 

Föregående artikelBudskapet slog igenom. Två år senare…
Nästa artikelDags att lasta vagnen
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

3 KOMMENTARER

  1. Han är klok Ascala👍mycket behöver ändras,avlägsnas för det nya som gjort sin entré.Pauser behövs för oss alla och är välbehövligt också av fler orsaker som ger en annan utdelning kanhända än den vi är vana med,ibland för ett större syfte och ibland för annan sak.Jag kan bara gå till mig själv,och jag vet att du förstår vad jag menar utan att jag skriver det i ord…annat än ”förändring”. Inveckling ger utveckling🤗Ha det riktigt gott o hälsa Astrid med💞Alltid en välskriven blogg som jag är tacksam att kunna ta del av🙏

    • Thank you, Birgitta! Nice to hear from you. When we have found a house in Vänersborg. You will be amongst the first to know. All the best! /Terry Evans (genom Viktoria)

  2. Tack Terry! Det är så härligt att höra din röst, och att få mina känslor bekräftade av Ascala ang CoVid. Tusen TACK och vi ses snart, hälsa Astrid! Kramar Elin Järnkvist

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn