Hej allihopa! Jag förmodar att ni har haft en bra sommar! Jag har nu slagit på datorn igen efter några veckors ledighet. Under min ledighet har jag visserligen varit upptagen, arbetat med trädgården, förberett för förändringarna, men jag känner mig uppiggad och redo att köra igång!

Jag har nu beslutat att lägga Ascala News i ide under en tid framöver, från och med den 10 augusti. Det finns planer och idéer om att lyfta Ascala till en större publik, men jag kommer att berätta allt om mina planer när det är beslutat. Ascala News kommer fortfarande att finnas kvar för dem som är intresserade av att läsa artiklarna i arkivet och jag kommer att fortsätta skriva på min blogg varje vecka, precis som tidigare.

Jag fortsätter att skapa en bas i Vänersborg, där jag kommer att hålla mina nuvarande kurser. Min plan är också att erbjuda Mediala aftnar för 50 personer. Dessa kommer att hållas på Quality Hotel i Vänersborg. Jag fortsätter också att erbjuda privatsittningar över telefon, Skype och Facetime. På så vis kan människor fortfarande få kontakt med mig utan att behöva resa långväga bara för en konsultation med mig.

Ni kommer att få mer information om storseanserna som är planerade att hållas i höst. Vi återkommer till er så snart som möjligt med de beslut vi har fattat beträffande dessa event.

Som ni redan vet har jag under en tid haft planer på att dra ner på mitt arbete och det är en av anledningarna till att jag valde att lägga ut skolan till försäljning. Det finns nya saker som jag skulle vilja utforska. Det är mycket som kokar i grytan just nu, men när det väl har kokat ner något kommer jag att kunna ge er mycket tydligare information. Jag kan försäkra er om att jag inte kommer att försvinna.

Vi fortsätter att rensa ur skolan inför den kommande försäljningen. Det har varit som att göra ett besök i Aladdins grotta, jag hittar saker jag hade glömt bort; en mycket intressant upplevelse.

Jag ser fram emot att få träffa alla dem som kommer tillbaka till Medium- och Bergsledarutbildningarna i september. Jag känner mig inspirerad och redo att köra igång!

Jag återkommer till er så snart jag kan med ytterligare information.

/Terry Evans

Föregående artikelDags att kliva av tåget
Nästa artikelBudskapet slog igenom. Två år senare…
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

10 KOMMENTARER

 1. Förändringarnas vindar blåser för er, det känns och det känns positivt. Jag förändras också, försöker finna min väg och vill verkligen gå kursen ”husrensning”, hoppas det blir av och en plats för mig kommer att finnas framöver. Vi har sån aktivitet här hemma och önskar att jag själv hade kunnat ”rensa”, men inget jag går in i med all respekt för andevärlden och dig som lärare.
  Ha en fortsatt fin sommar och höst! ☀️

  • Thank you, Katarina! Perhaps you should check my website, former students, to see if there is someone there that you can call to come and check your house out? I wish you all the best of luck! /Terry Evans (genom admin Viktoria)

 2. Härligt att höra Terry 😀 ser fram emot kursstart med nya upplevelser och att ses igen

 3. Jag är mycket glad och tacksam att du skapar en bas i Vänersborg, det behövs för det finns egentligen inget seriöst här (jag bor i Trollhättan) varför vet jag egentligen inte men Trollhättan har ”dragit” mig hit (kortfattat) (det kanske inte har med saken att göra, men jag har alltid avskytt Trollhättan, men har kapitulerat). DU ÄR VÄLKOMMEN. Jag har svårt att uttala ordet MEN Namaste. Välkommen hit Terry. Någon som som du är saknad här bland fler än mig. Jag vågar mig inte på fler ord. Jag brukar uttala orden Jag är Ljuset, Jag är kärleken, JAG ÄR. Det hjälper, MEN min självtillit finns MYCKET att önska av. Förlåt att det blev längre än jag trodde. Du är önskad här, liksom Universum SÅ FINNS DET ALLTID PLATS. Jag tvivlar visserligen på OM DET FINNS PLATS FÖR MIG. (Jag var mobbad från 1:a klass till 9 klass (också kortfattat), Jag har alltid undrat om det finns plats för mig i Universum, liksom Ted Gärdestads låtar. Brända broar till tryggheten, känner jag igen MYCKET VÄL Som jag brukar säga till mina Guider (jag lovar inget utan jag bara ”uttalar mig” (mina Guider är både skickliga och duktiga. (Åven om dom vill ”skoja” med mig ibland. Än en gång FÖRLÅT om det tydligen blev längre än jag tänkte. Men VAD blir egentligen som vi har tänkt själva ? Än en gång välkommen till Vänersborg.

  • Thank you! I hope you will visit one the medium evenings that I will be having in Vänersborg. /Terry Evans (genom admin Viktoria)

  • Hej Yvonne, Det läggs upp nya tider allt eftersom i vår webbutik, som du hittar här på hemsidan. När det finns tillgängliga tider går du bara in och bokar där. Mvh, admin Viktoria

 4. Är alla biljetter till storseansen i Iggesund slut eller har den blivit inställd (9/9)?
  Med vänlig hälsning

  • Hej Josefin, Den har blivit inställd pga.de Covid19-restriktioner som fortfarande råder. Mvh, hemsideadmin Viktoria

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn