Semestern är över, den var lite kort, men det har inte funnits så mycket tid för semester i år. Astrid och jag tillbringade i alla fall 10 lata dagar i Spanien, där vi hade mycket roligt, umgicks och gjorde olika saker. Något som var väldigt intressant var att åka till lerbaden i Torrevieja. Du smetar lera över hela kroppen, det ska tydligen ha helande egenskaper och vara bra för hyn, sen står du bara i solen och låter det torka. Vi var omkring 10 personer och alla såg ut som vålnader, som klivit upp ur havet. Vi såg hysteriskt roliga ut! Det här gjorde vi dagen efter vår ankomst, så man skulle kunna säga att första dagen var som en reningsdag.

Astrid och jag hade bjudits dit av Graham som arbetar för mig. Han hade bestämt sig för att fira sin 60-årsdag hela året. Några av hans familjemedlemmar hade samlats i Spanien. Det var en intressant mix av engelsmän och svenskar. En intensiv vistelse, med massor av skoj. Att träffa Grahams familj var på sätt och vis som att gå tillbaka till mina egna rötter. De är verkligen fina människor, det var ett nöje att träffa dem.

Väl hemma i Sverige igen möttes vi snabbt av verkligheten: Dags att börja jobba igen och förbereda sig för nästa arbetssäsong! Samtidigt var det trevligt att komma hem, det fick mig på sätt och vis att komma ner på jorden. Borta bra, men hemma bäst.

Dessvärre har vi fortfarande problem med vår hemsida, men det kommer förhoppningsvis att lösas inom en nära framtid. Just nu kan saker och ting verka lite kaotiska, men vi försöker verkligen jobba för att kunna erbjuda en mycket bättre service. Ascala News kommer att förändras och vi kommer att försöka göra sidan mer effektiv för dem som besöker vår hemsida. Jag måste säga att jag tycker att det är lite genant att arbetet med sidan tar så lång tid, men min känsla är att det finns en mening med att saker och ting bromsas.

Vi ser fram emot att se i vilken riktning hösten kommer att ta oss. När jag skriver det här tittar jag ut genom fönstret och ser vår trädgård, som nästan ser ut som en djungel nu, tack vare allt regn och allt solsken som sommaren bjudit på så här långt. Graham och jag har arbetat hårt med att ge den gamla skolan och trädgården en ansiktslyftning.

Vid den här tiden på året känner jag mig alltid lite melankolisk, när hösten börjar visa sitt ansikte. Våren och sommaren är mina favoritårstider.

Jag hoppas att ni har haft en bra sommar och att ni har gjort trevliga saker för att ladda upp batteriet.

/Terry Evans

Föregående artikelVad är personlig utveckling?
Nästa artikelI mitt hjärta
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

7 KOMMENTARER

  1. Hej. Undrar var jag kan vända mej för att få hjälp att ”rensa” vårat hem från all aktivitet som pågår… bor i Uppsala och undrar om ni har förslag på hur vi kan få hjälp med detta?

    Mvh Veronica Mattsson

    • Please have a look at the register on my website ”Utbildade elever”, perhaps you will find someone there. Thank you! /Terry Evans

  2. Ibland får jag en stark längtan till alla härliga människor på kursgården i Fanthyttan. Miljön där är ju också så fantastisk. Tror nog jag tittar in någon gång till hösten på något trevligt kursaktigt😊❤ Får kanske med mig min älskade syster också, som förhoppningsvis flyttar till Storå inom en snar framtid❤

  3. Det låter som om du har haft en bra sommar. Jag tycker det är så härligt att komma tillbaka till lite rutiner efter sommaren. För mig är hösten mer som en nystart snarare än vad nyår är för mig. Jag tycker inte att du ska tycka att det är genant med arbetet med hemsidan. Vi behöver en naturlig ledighet och det kanske hemsidan också behövde. 🙂 Jag ska villigt erkänna att jag faktiskt inte har läst här så mycket under sommaren men nu är jag redo att läsa igen, och kommentera. 🙂 jag önskar dig/ er en fin höst.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn