För några år sedan kom Ascala till mig och sa: ”Vi kommer att lyfta bördan från dina axlar.” Vad som än händer i mitt liv är Ascala alltid steget före mig. Ibland kan jag tänka: Vad pratar han om? Jag blir påmind om att Ascala är min guide. Han är den som finns där när jag når ett vägskäl och känner mig osäker.

Jag kan höra Ascalas röst inom mig när jag skriver:

Allt som händer i ditt liv just nu är sådant som måste hända och för att det ska uppnås är synkronicitet en mycket viktig nyckel. När du arbetade med forskningen var du tvungen att följa den matematiska kod vi gav dig, för att du skulle kunna förstå arbetet vi försökte göra. Förändringarna du gjort i ditt liv på sistone var också nödvändiga, trots att du var tveksam till en början. Vi förstår att du var tvungen att rensa ditt sinne för att kunna följa rätt väg.

Vi har hört din fråga om vägen framåt. Vi vet att det har varit svårt för dig att lämna skolan bakom dig, men det vi har i beredskap åt dig kommer att ta dig till en annan nivå. Om vi berättade om det skulle det inte längre vara en utmaning. Här måste du helt enkelt lita på mig. Du har stött på sådana vägskäl förut, där förändring är nödvändig. Vi känner till ditt behov av kontroll när du befinner dig i osäkerhet, det är normalt och sunt.

Vi har hört dig prata om att det är ett hus som väntar på er i Vänersborg. För några dagar sen gav jag dig en bild och lite information om hur huset skulle se ut och hur du skulle hitta det. Det här är ytterligare pusselbitar du får av oss. Allt har fallit på plats perfekt så här långt. Det är av den här anledningen som skynkronicitet kräver tålamod. När du kommer till Vänersborg kommer du att inse vad ditt nästa steg är.

Du har haft tillit och tålamod när du stött på sådana vägskäl förut. Du har låtit mig vara din ledare, du har lyssnat på mig och förstått mig. Och här är vi nu igen vid ännu ett vägskäl. När processen pågår försöker du att inte störa, du tar ett steg tillbaka och väntar, trots att du har dina oroskänslor etcetera. Det är en del av människans karaktär, när ni möter något nytt.

Vi känner till dina behov och att du hoppas på att hitta ett hem för resten av ditt liv och det är något vi är eniga om. Du har inte några höga förväntningar, vilket ger oss utrymme att överraska dig och det har vi för avsikt att göra. Lita på oss. När du tar ett steg tillbaka och inte försöker påskynda saker och ting kan synkronicitetens magi verkligen ske. Du kommer att få ett telefonsamtal. När du fick den där visionen, att någon skulle kontakta dig för att hon vill att du ska köpa hennes hus, var det inte inbillning.

Även om du inte alltid känner min närvaro, så är jag inte långt borta. Mitt syfte är att sända alla som läser det här ett budskap, till alla dem som befinner sig i en liknande situation.

Jag hör av mig, säger han och skrattar innan han försvinner han bort.

/Terry Evans 

Föregående artikelFörsta kursen i Vänersborg
Nästa artikelHealing är kärlek
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

10 KOMMENTARER

 1. Hej Jag önskar att jag också kunde få ett svar på alla frågar jag brottas med. Kanske behöver jag gå en kurs för att öppna upp mer. Stressen gör nog att man blockerar sig själv. Hoppas verkligen att ni hittar ett hus snart och att ni kan ”boa in er” i Vänersborg. Så trevligt att ha er här! Varmt välkomna!

 2. Så härligt att läsa det här.
  Har genom åren fått höra du berätta om Ascals och sedan upplevt det som han har kommit med.
  Tack för de minnen som jag kommer bära med mig.
  ❤️❤️❤️

 3. Jag ler när jag läser din text. Jag vet hur det känns när man vill gå framåt och inte har tålamodet. Det där med att ta ett steg bakåt och invänta kan vara tålamodsprövande. Man vet att man kan lita på andevärlden och ens guide, men så tror man sig, den här gången, ha svaret. Men svaret i huvudet är en konstruktion av hjärnan, intuitionen vet, för den kan räkna ut det hjärnan inte förstår.
  Vi kommer ju in ett vägskäl av en anledning, just för att ta ett steg tillbaka och invänta vägledningen. Vet du, efter jag lärt mig att invänta, så hamnar jag nu färre gånger i vägskäl. Ordet tålamod kunde jag inte ens stava till förut, men livet har lärt mig att inte ha bråttom och det känns skönt, för nu är jag mera med lixom.
  Nu hör inte jag min guide så som du gör men jag brukat få en känsla om saker och ting, eller så får jag väg ledning i en dröm, jag är väl mera kontaktbar när jag sover 😂😂😂
  Lycka till när telefonsamtalet kommer.

  Marie Klintebäck

 4. Tack Terry, för att du bjöd på ditt samtal med Ascala. Det kändes så varmt och ombonat.
  Det återspeglar också så starkt på vad vi, både i våra liv och i vårt mediala arbete hela tiden har att tänka på. Tilliten, tilltron och att invänta. Och just invänta , till dess vi är klara och beredda att ta emot och förstå. Det som du alltid inpräntade i oss elever på avancerade mediumutb.
  Spännande att få följa vad som kommer i din väg nu i Vänersborg.
  Kram Kickan Görtz

  • So nice to hear from you again, Kickan. I remeber my first meeting, when I saw you coming towards me on the road. It always brings a smile to my face. Take care! /Terry Evans

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn