Jag har en ambitiös sida. Jag vill göra ett bra jobb, lära mig nya saker och komma vidare, men genom åren har jag lärt mig att andevärlden kommer att sända mig utmaningar när jag är redo.

Många medium försöker lära sig snabbt och åstadkomma saker och ting snabbt, de missar därför viktiga aspekter på vägen. Jag minns när jag startade min resa som medium, allting verkade hända spontant. Jag hade ett mycket krävande jobb, men synkronicitet verkade alltid ha betydelse. Jag är än idag inte alltid säker på hur det fungerar, men det är en magi som jag lär mig mer om för var dag som går. Den högre intelligensen vet vad mitt syfte är i livet.

När jag var ung försökte många människor pressa mig att göra sådant jag inte var riktigt redo att göra och ibland gav jag efter för deras krav, jag lyssnade varken på mig själv eller andevärlden. Det var inte bra för mig på något sätt, men det är väldigt lätt att gå i fällan att försöka leva enligt andra människors krav.

Människor frågar mig varför jag är framgångsrik, det beror på att jag har insett att samarbetet med andevärlden fungerar. Jag litar på dem och de vet att jag kommer att lyssna på dem. Andevärlden vet när jag är redo och det är helt fantastiskt. Det förhindrar mig från att kasta bort en massa tid och en bonus är att jag får möta mina rädslor och tillkortakommanden.

Sen jag flyttade till Vänersborg har jag börjat att slappna av, min arbetsbelastning är inte lika stor som den var tidigare. Ibland kan jag höra ambitionens röst. ”Du kan inte bara sitta där, Terry!” När jag börjar höra den rösten i mitt huvud måste jag dra i handbromsen för att inte låta mina ambitioner störa andevärldens planer.

Vad jag än gör i mitt arbete så finns det alltid stora krav på resultat och det kan naturligtvis vara stressfyllt, men jag vet att jag inte kan behaga alla hela tiden. Om jag kunde skulle jag inte behöva leva det här livet längre.

Var du än befinner dig i livet, försäkra dig om att du inte försöker leva upp till andra människors förväntningar. Det enda löfte jag kan ge är att ha bra kontakt med mig själv och andevärlden. Det ger mig utrymme att skapa. När jag arbetar som medium försöker jag att lyssna till andevärlden och bara ge det jag får till mottagaren – inte det klienten kräver eller vill höra. När människor kommer till mig med en lång lista med frågor ber jag dem artigt att lägga den åt sidan. Det är inte mitt jobb att försöka besvara frågorna. Jag låter andevärlden bestämma vad de vill besvara, det gör det mer magiskt för både andevärlden och mottagaren.

Vad du än jobbar med, låt andevärlden använda synkronicitetens kraft för att vägleda dig. När jag har frågor sänder jag ut dem till andevärlden och då kommer svaret spontant, ofta genom självinsikt. Försök! Det fungerar rätt bra.

Och nästa gång du går till ett medium, försök ha ett öppet sinne, då kommer du troligen få ett oväntat svar.

/Terry Evans

 

Föregående artikelEn ny värld
Nästa artikelTV-programmet ”Mötet”
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

29 KOMMENTARER

 1. Sen jag flyttade till Norrland har mitt mediumskap fått vila, haft lite klienter bara, jag låter den rätta tiden för andligheten komma när den kommer tänker jag. Känns mer stängd nu med, på gott å ont, pausen kanske var nödvändig kanske. Dock har ja funderat på att söka vägledning för en liten kick där bak i rätt riktning kanske, samtidigt som jag avskyr och vill inte veta vad som skall komma skall för då är ja rädd att ja missar saker i nuet å bara fokuserar framåt.
  Flummiga fredagstankar från mig, kram Terry och tack för du gav mig resan!

 2. Många sanna ord. Ett öppet sinne är bättre istället för en massa förväntningar på vad som ska ske.
  Ibland vill man kanske få ett svar på något som inte är relevant för situationen man står inför. De svar som kommer är de som får ögonen att öppnas med en aha-upplevelse på köpet.

 3. Hej Terry! Måste få svar på något som hände för många år sedan.
  Jag var i Strömsund på somrarna och blev bekant förstås med folket runt omkring. Bl a en familj som bodde i närheten, enkla trevliga människor. Under en sommar dog mannen och vid begravningen som var väldigt storslagen fick vi alla veta vilken stor man han var filiadelfia
  kyrkan. Sent samma kväll när jag gick ut såg jag ett sken runt om deras hus. Jag ropade till min man som kom ut och såg samma sak. Undrar vad var detta? Hoppas du kan förklara detta för mej.

  • Thank you for your question, but I am under contract to answer that type of questions for Aftonbladet Söndag. So, please send it in to fragaterry@otw.se and it will be answered and published. /Terry Evans

 4. Det känns alltid hoppfullt och rätt det du skriver.
  Jag försöker numer att känna efter vad jag vill, även om den där kasperdockan som sitter på axeln, oftast försöker få mej att lyssna på vad andra vill istället.
  Tack

 5. Tycker det är fint att du delar dina i insikter o kunskaper med oss läsare. Jag får därmed insikt om den process jag själv befinner mig i.
  Tack Terry för din generositet!
  Jag ska lita på mina ledsagare
  Önskar Er båda en fin aprilvår
  /Eva

 6. Tack Terry Ja det är Sant .Ibland blir människor besvikna när inte det kommer budskap som förväntas . Tack för kloka ord .Må gott .Hälsnibgar Anneli Marklund .

 7. Såg mötet mellan dig och Christer Sturmark. Starkt gjort av dig Terry att ställa upp, trots allt han utsatt dig för. Det var härligt att se honom tappa fattningen för en stund och bli den lilla skolpojken. Önskar dig allt gott. Anna-Lena

 8. Har ju gått reiki och var på en annan gren av den, så säger hon att jag litar fullkomligt på universum, och det gör jag ju, för dom har hjälpt mig så mycket den sista tiden, I dag lyssnade jag på Kari Samuels, älskar hennes livsglädje och hennes jobb med änglar, försöker övertala en försäljare att hyra ut ett ställe till mig då jag inte får lån, jobba svart för att få grunden till att köpa det i framtiden, är ju inte helt utan inkomst, är man sjukpensionär, så har man lärt sig leva snålt, odlar man det mesta av maten, så blir inte levnadskostnaden så hög! Idag har jag laddat ner ett program som jag inte sett på än, då det tog sån tid att ladda ner, i alla fall, jag är en sån där som gör allt från grunden, i det här fallet så är det gratis el, från kasserade motorer, nja som sagt jag vet inte, har ju en tvättmaskin som är paj, ska testa ta lös motorn från den och göra ett egen elcentral, ska se på det när jag har tid

  För mig är det spännande tider, med nytt ställe och en snäll granne

 9. Hi Terry,
  Wise thoughts as always. You are just as we remember you from the 90s. Gosh, how time flies! Naturally, you have developed a lot since then – perhaps particularly when it comes to being patient. 😉

  We just watched ”Mötet” and were rather impressed about how well you handled the ’nincompoop’ who got himself ’high’ on homoeopathy a few years ago (hahaha). Glad to see you looking so well.

  Best wishes,
  Mayne & David (now living in Torquay)

  • So nice to hear from you both. I was thinking about you both the other day. I want to give you both my best wishes. The man did all the work for me. He showed what he really is. I knew there would never be an intelligent dialouge. If you have a Skype adress please send it to me, to info@creativexperiences.com. /Terry

 10. ”Var du än befinner dig i livet, försäkra dig om att du inte försöker leva upp till andra människors förväntningar. ”
  Det är väl den svåraste biten för dom allra flesta att hitta en egen väg och gå efter vad man själv vill.
  Jag levde för att försöka vara till lags och behaga hela tiden under mitt liv, finns till hands dygnet runt i smått och stort, till sist kände jag mig som att jag gått genom en mangel och ville ligga kvar i sängen, men det var bara att resa sig upp. Nu är jag vid ett vägskäl där jag börjat vandra med tillit på att universum visar vägen bit för bit framåt. Är då redo att ta nya tag med hopp och tro.
  Ibland när jag ställer frågor kan det på något vis komma svar i form av en känsla, eller en hint eller en plötslig ide´. Ibland vet jag bara vad som kommer, lite märkligt är det.

  Skulle vara intressant med forskning och vetenskap kring just medialitet och det skulle vara otroligt bra att få svart på vitt hur allt hänger ihop.
  Jag är inne på att vi lever i parallellvärldar där skiktet är väldigt tunt, att det slår igenom då och då. finns mycket intressanta aspekter.

  Läste din förra krönika och pandemin har sannerligen kommit för att lära oss, frågan är väl hur mycket lär vi oss?
  Nu är det så mycket med vaccin eller inte, tror att det finns en hel del kaos som kommer fortsätta finnas under och efter vaccineringar, svåra biverkningar och det pratas om påfyllnad varje halvår. Vem vet vart detta slutar, jag har mina aningar. Finns så många också som inte rekommenderas att ta det men dessa pratar man inte ens om. Kanske kommer de som inte vaccinerats vara vinnarna i slutänden, vem vet?

  Kommer så mycket mer, börskrasch och få se om den inte total kraschar till sist. Och så denna evinnerliga låt jag hör hela tiden,” det är dags att bygga Noaks ark” Ska vi måsta bygga en ark och hur i hela friden ska det gå till. Jag har nu hört den här låten med jämna mellanrum i två år. Kanske kommer något från rymden som ger en våg som gå runt jorden.

  Ha en underbar vecka ♥

  • So nice to hear from you. Thank you for sharing your thoughts. It makes me wonder too. What will the results be? I hope it will be positive. /Terry Evans

 11. Saw the TV show and was disappointed with Sturmark’s ”narrow”-mindedness and hidden aggressiveness, who is he to say that the world is beautiful and amazing, yet he had not experienced the energies around him that you spoke of ,when it is precisely in that feeling and open mind that mysticism and energies make themselves present, this only
  proves that his mind is limited if he does not experience magical and fantastic energies in everything. His attacking and abusive attitude was sad to see. What would our world look like if such people were allowed to decide what is right and wrong?

  The greatness of the world is not a photo you can admire it must be experienced with all the senses
  All living things and souls are also energies
  /Anna lena

 12. Jag såg mötet mellan dig och Christer Sturmark!
  Du gjorde det så bra du stod upp för alla som har en annan övertygelse
  Det borde talas mycket mer om detta på media!
  Det var ovanligt magstarkt att kalla dig för charlatan tycker jag
  Var och en måste få ha sin egen tro och övertygelse och ska behandlas med respekt för detta!
  Jag tror att det finns en fortsättning efter livet ,att inte allt ska sluta med ett abrupt mörker!
  Och Terry jag vill tro på älvor även om de bara finns i fantasins värld
  Jag vill avsluta med en dikt om våren som vi alla nog sett fram emot!

  Oh spring is surley coming
  Her couriers fill the air
  Each morn are new arrivals
  Each night her ways prepare
  I scent her fragrant garments
  Her foot is on the stair/ John Burroughs

 13. Öppet sinne och tillit – det är något jag arbetar mycket med. När jag gick meditationsledarutbildningen och skulle ha mina grupper, blev jag eld och lågor då jag tyckte det var så otroligt roligt att få leda gruppen igenom BM och följa deras personliga utveckling. Efter första gruppen, längtade jag genast till att få ha den andra… men det blev inte av. Hur mycket jag än sökte deltagare, så tycktes alla vara fullt upptagna med annat. Det har grämt mig mycket.

  Så gick jag healingutbildningen och tyckte det var otroligt roligt att hålla på med healing. Men när kursen var klar, var det ingen som hörde av sig trots att de sagt de skulle göra det för att de healingar de fått under min utbildning, hade gett dem så mycket.

  Nu har det passerat ytterligare drygt 2 år och ingen healing är utförd, jag har till och med gett bort healing i gåva som presentkort – men personen uteblir. Jag fortsätter att längta till att få komma igång!

  Nu går jag sista delen av mediumutbildningen och tycker det är väldigt roligt att ha sittningar och det har jag sett fram emot sedan tidiga tonårstiden att få komma hit där jag är idag. Under åren som gått, har jag fått styra om mina tankar till att vilja ha grupper och healingklienter till att ”det löser sig när det är dags. Nu har jag fullt upp med denna utbildning och personliga resa och utveckling. Kanske behöver jag mer kunskap, utveckling mm innan det är dags att få avsluta meditationsledarutbildningen med en sista grupp för att komma igång med grupper samt få healingklienter” och det har börjat kännas bra att ha den tilliten och öppna sinnet inför att det blir som det skall till slut. Det är en befrielse att släppa kraven, hur mycket önskan och längtan jag än har att få komma igång med grupper och healing. Men var sak får ha sin tid – en fras som mer och mer tar sig in i hjärta och känsla.

  Jag önskar Dig och Astrid en fin vår!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn