Jag minns en fotografering jag var med på tillsammans med alla medium som arbetade för produktionen Det Okända. Lena Ranehag var en av dem. Hon är ett medium som jag har stor respekt för.

När vi drack kaffe berättade hon att hon hade information att förmedla till mig från andra sidan. Hon började ge mig fakta och berättade att jag skulle träffa en kvinna och bli förälskad igen. Vid den tiden i livet hade jag inte för avsikt att gifta mig eller leva med någon igen. Det fanns inte med i planerna. Det märkliga är, precis efter detta fick jag en vision av en kvinna som stod på en balkong. Hon vinkade och sa: ”Ha tålamod, jag kommer för att hjälpa dig.” Jag trodde att jag höll på att tappa förståndet. Men, för att göra en lång historia kort, jag träffade den kvinnan och vi gifte oss, trots att jag hade sagt ”aldrig mer”.

Jag har nu känt min fru i fem år, vi gifte oss för 3,5 år sen. Min fru är lekfull, smart och en riktig tävlingsmänniska. Vi har haft några tävlingar och hon vinner de allra flesta. Det måste roa andevärlden och Ascala väldigt mycket när vi går in i våra diskussioner, i synnerhet när de är av det kreativa slaget.

När jag skriver det här kan jag höra Ascala skratta:
– Under den tid du och Astrid har varit tillsammans har det sannerligen varit som en teaterföreställning. Vi vet aldrig vad som kommer att hända härnäst. Det är väldigt underhållande för oss här i andevärlden, men det är också trevligt att se hur ni har öppnat upp mer och mer till varandra, och på så vis kommit mycket närmare varandra.

Astrid har ett gott sinne för humor och hon visar det på många olika sätt. Hon är som poliskommisarie Closuseau, hon missar ingenting, vilket är väldigt förvirrande för mig ibland. Astrid är rak, men känslig och färggrann som en fjäril, och precis som en fjäril behöver hon själslig frihet. Hon är så rolig och älskar att reta mig, men det intressanta är att jag har lärt mig så mycket av henne.

”För alla de positiva och negativa stunder vi har delat kan jag i efterhand säga att det verkligen har varit värt varenda minut.

Jag måste även lägga till excentrisk och oförutsägbar till listan. På sommaren när hon, till exempel, arbetat i trädgården kommer jag sen inte hitta redskapen hon använt. Hon sprider ut dem, lämnar dem helt enkelt där hon har arbetat. Det är som att gå på skattjakt för mig. Det är både gulligt och frustrerande, men det är den hon är och vi är egentligen lika på många sätt. Som två halvor som hör ihop, så olika och samtidigt så lika. Det bidrar verkligen till en fascinerande dynamik och spännande situationer.

Med min kära fru kan det ibland kännas som att cirkusen kommit till stan, för hon kan vara mycket spontan och impulsiv. När det händer kan hon bli väldigt kreativ och då vet jag inte vilka förändringar jag kan komma att upptäcka i vårt hem. Jag kan i ärlighetens namn säga att jag aldrig har träffat någon som hon förut. Att träffa henne har varit mycket värdefullt för mig. Hon väcker så många olika känslor inom mig, men det är ju så det är i en relation.

Har jag förändrats under dessa fem år? Jag tror det, men en sak är säker, under den här resan, som vi gör tillsammans vet man aldrig vad som kommer att hända eller hur saker och ting kommer att vara. Men Astrid är min jämlike och vi passar för varandra. När allt kommer omkring är hon inte bara min fru, hon är min vän. För alla de positiva och negativa stunder vi har delat kan jag i efterhand säga att det verkligen har varit värt varenda minut.

Jag hör Ascala fnissa:
– Den här resan har fått er båda att inse och förstå vad äkta kärlek är. Ni är båda krigare, sådan är er natur och det är därför ni blivit sammanförda. Vi har hört era diskussioner om framtiden, och vi tycker om besluten och planerna. Vi kommer att gå vid er sida.

Terry Evans

Föregående artikelEtt nytt kapitel
Nästa artikelEtt oväntat minne
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

6 KOMMENTARER

 1. Underbart🙏något jag önskar skall hända mej verkar inte som att de finns någon därute som är ämnad för mej. Du är ja alla ni är fantastiska🌷Mkt jag undrar över livet❤

 2. Jag ler Terry – en kvinna som kunde få dig ner på knä 😀❤️ Jag är så glad för din skull. Tur att Lena tog bort dina skygglappar så du fick upp ögonen och kunde hitta Astrid. Jag önskar er all lycka här i livet, att finna en ny levnadskamrat är inte det enklaste. Och ännu svårare är det att få förhållandet att hålla. Själv tog jag mig vatten över huvudet när jag valde en inbiten ungkarl – större fajt än den som du och jag hade under mina kurser hos dig 😀😇. Kram till er båda Cilla

  • So nice to hear from you, Cilla! Thank you, you made me smile. Say hello to your two lovely daughters. I hope they are doing fine. /Terry Evans

 3. Så fint du beskriver det! Kärlek, kamratskap och gemenskap i ett nötskal. Du ser också så glad och harmonisk ut på bild. Jag minns också dig framför rabatten, jobbandes, när jag hade lyckan att få vistas på er kursgård för länge sedan (retreat). Det blev lätt att se er tillsammans inom 🙂
  Och nog skrattade jag lite åt att du får leta efter redskapen 😄
  Jag är också välsignad med att ha en underbar person vid min sida.
  Önskar er allt gott / Helene

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn