De allra flesta har sitt eget sätt att tro på gud eller en högre makt och vissa säger sig inte tro på någonting. Jag minns hur jag trodde och uppfattade andevärlden när jag började arbeta som medium. Genom åren har min trosuppfattning förändrats avsevärt. Den erfarenhet som verkligen öppnade mitt sinne var forskningen i Kina. Jag tror inte att jag är lika rigid och envis längre. Jag har insett att vi då och då bör öppna nya dörrar och matas med ny stimulus och nya idéer.

Min trosuppfattning var till en början som ett väldigt litet rum, men min syn på livet och andevärlden nu är som ett hus med många olika rum. Genom att vara flexibel och låta min tro växa har jag blivit mycket mer medveten om saker nu än jag någonsin skulle ha kunnat tro var möjligt. Det har också gett mig stor tillgång till andra dimensioner, som jag tidigare inte trodde existerade. Andevärlden, eller den högre intelligensen, har så många olika ansikten och varje ansikte har något unikt att erbjuda.

Varje gång min trosuppfattning förändras ger det mig en känsla av frid och frihet. Det ger mig styrka och gör mig entusiastisk. Jag får lust att vara ännu mer av en föregångare.

Om vi är rigida i vår tro kan det skapa svåra hinder för oss. Det finns så mycket aggression och konflikt på grund av låsta trosuppfattningar, men jag hoppas att jag rör mig bort från den attityden ännu mer. Ibland är det inte helt lätt, men jag känner mig mycket lyckligare varje gång jag inser något om mig själv som hindrar mig.

När jag mediterar får jag ibland nycklar som får mig att inse att jag snart kommer att få uppleva nya saker om mig själv. Det är naturligtvis en process och det kan komma att ta tid för mig att inse vad det är jag måste titta på, men jag kan känna mig entusiastisk och nyfiken på vad jag kommer att upptäcka om mig själv. För jag vet att det kan hjälpa mig att gå vidare och samtidigt uppdatera min trosuppfattning.

För mig är det här den rätta vägen att följa, för det jag möter kan jag ta emot med ett ännu mer öppet sinne.

/Terry Evans

Föregående artikelAtt våga lita på den högre intelligensen
Nästa artikelDet där med sömnen
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn