När jag skriver det här känner jag en stark närvaro av min guide, Ascala.

De allra flesta som går till ett medium har en uppfattning om vem de vill få kontakt med och vilka svar som andevärlden ska ge. Jag är mycket tydlig med mina klienter när jag informerar dem att det inte är jag som bestämmer. Andevärlden vet redan allt om dig, så de kommer att ge dig vad de anser passar dig och ditt liv just nu. Du kanske du inte blir nöjd med informationen du får, men du får det du behöver titta på och arbeta med. Det är vårt eget ansvar att lösa våra problem. Många av dem skapar vi dessutom själva. Andevärlden finns inte där för att reda ut saker och ting åt oss; vi måste tänka själva. Vi är själva ansvariga för vår individuella utveckling.

Det är så lätt för ett medium att säga det klienten vill höra, men det är naturligtvis inte bra. En del människor lämnar mina sittningar besvikna. Om vi möter besvikelsen kanske vi upptäcker att vi är ett offer för våra egna förväntningar och krav.

Intressant nog har det hänt att människor kommit tillbaka till mig efter många år och sagt: ”Jag förstod inte informationen just då, men nu gör jag det. Jag förändrades och då förstod jag att andevärlden gav mig en nyckel.” Vi behöver ofta undersöka informationen eller smälta den. Efter en tid får vi våra svar genom självinsikt.

Sen finns det även dem som kommer tillbaka och säger att inget tycks ha förändrats i deras liv sen den förra sittningen. De vill egentligen inte göra några förändringar eller lämna sin komfortzon. För att positiv förändring ska ske i våra liv är personligt ansvar mycket viktigt. Andevärlden kan inte förändra ditt liv. De kan ge dig indikationer, men du måste själv ta ansvar för att förändra saker och ting.

De som går till ett medium med ett öppet sinne är så mycket mer mottagliga för det andevärlden har att säga till dem. Innehållet handlar rätt ofta om att ge mottagaren hopp. Plötsligt har de förstått att de har en framtid med ett syfte.

Den information jag själv fick när jag var ung visade sig stämma. Andevärlden berättade om min framtid och min potential. Informationen gav mig mycket bra riktlinjer. I många avseenden ledde det mig till där jag är idag. Pusselbitarna föll på plats en i taget.

Det finns många bra medium som gör ett bra jobb. Om du bestämmer dig för att gå till ett medium, gör det då med ett öppet sinne och bär med dig det du fått höra i ditt minnesarkiv. Om ditt sinne fortsätter att vara öppet kommer svaren att komma med tiden.

Min vän Ascala ler och tackar mig för hjälpen, sen försvinner han bort.

/Terry Evans

18 KOMMENTARER

 1. Jag tror att många som besöker ett medium, speciellt om denne upplever sorg och saknad efter en person, har en stark förväntan att just den saknade ska komma fram från andevärlden. När det istället kommer en annan budbärare från andevärlden, tror jag att klienten ibland slutar lyssna på vad som framförs via mediumet, pga den besvikelse klienten känner. Om man, precis som du säger, besöker ett medium med ett öppet sinne, villig att ta emot vem som sänds från andevärlden och lyssna till vad denna har att säga, blir utbytet större och mer givande.
  Ett medium sa en gång till en klient att denna borde byta jobb. Klienten kontaktade mediumet igen efter några månader och sa: ”Nu har jag sagt upp mig. Vad ska jag göra nu?”. Detta säger väldigt mkt om människans ibland oförmåga att se sin egen del av sina handlingar. Andevärlden kan ge fingervisningar om vilken väg vi bör välja, men för själv arbetet står vi själva.
  Tack Terry 🙏

 2. Jag kan ju bara tala för min egen erfarenhet,men jag har alltid fått klockrena budskap från dig Terry,inga omsvep utan klara tydliga budskap💖flera medium jag besökt så har jag haft fler frågor efteråt än innan men så har det aldrig varit med dig.så jag tackar allra ödmjukast för din rakhet i dina sittningar.

 3. Har jag någon skyddsängel skulle jag vilja fråga samt en önskan att kunna vara mer mottaglig.

 4. Im sorry, maybee I should have written in english, didn’t remember your language. But you probably have someone there to help you. I need a reading for myself and maybee my daughter. We feel we have came too faar from the spiritual world lately, we also have a deep connection to each other. I have a problem with my son that even affects her. I need some guidens in this neverending situation.

  • Thank you for your comments. I suggest that yuo have a look on the internet to find a nice medium that you can contact. /Terry Evans

 5. Hej Terry! Hittade till din fina hemsida idag på morgonen. Skall snart åka för en privat sittning hos ett superduktigt medium (som du har utbildat) och jag hade tänkt förbereda mig med en lång lista med frågor till henne, som vanligt. Men efter att ha läst ditt senaste blogginlägg ändrade jag mig och ska istället pröva att gå ditt med ett öppet sinne, utan en massa frågor, och istället lita på att jag får den information från andevärlden som jag behöver. Tack för att du gjorde mig uppmärksam på detta!

  //Cecilia

  • It is very important for people to understand that an open mind can offer us greater understanding. Thank you! /Terry Evans

 6. Jag har varit till ett medium,några gånger.Jag hade inga förväntningar,men förhoppning om att få kontakt med min man.Jag tänkte att det som kommer är det jag behöver höra just då,så jag var tacksam för det som kom fram.Bland annat kom min mormor och sa att jag skulle vara rädd om min rygg.Ok,tänkte jag,visst har jag ont.Chocken kom vid en röntgen som visade att jag har sådan trasig rygg att det går inte ens att operera.Och rädd om den hade jag inte varit,med tanke på alla tunga flytt lådor jag burit.Så det blev sämre,men nu äntligen lyssnar jag på vad hon sa =)

  • It is amazing what spirit knows about us. The information they can give about our health can be very advantageous for us. Thank you! /Terry Evans

 7. Förut när jag gick till medium för en privat sittning kunde jag bli besviken för att jag inte fick höra det jag ville. Jag ville ha de svar som egot ville bli booztad med. Jag ville ha de svar jag själv hade räknat ut, som var perfekta enligt mig själv, och hos mediet skulle det bli bekräftat. Vad händer med ett ego som inte får sin boost- man blir besviken och man tycker mediet är dåligt.
  Den sista sittningen jag var på för ca två år sedan, fick jag mycket vägledning som var av stor betydelse för mig, jag har följt vägledningen och allt blev som det var tänkt. Jag fick även bekräftat att de val jag gjort var sanna för mig och jag ska fortsätta gå framåt och aldrig se tillbaka. Det budskapet jag fick, fick mig åxå att förstå att andevärlden är verkligen med, de är alldeles närvarande och kan se vad vi går genom, både i smärta och glädje. De vet allt om oss, och vill verkligen vara med och vägleda oss genom livet, med allt vad det innebär…..och allt med villkorslös kärlek ❤
  Med ett öppet sinne, som du säger, tar man till sig budskapet, och med tiden kommer svaren. Det finns ingen quick fix i livet. Gå till så många medium du vill, det finns ingen genväg, fotarbetet måste man göra själv. Om man vill att livet ska förändras, då behöver man förändras själv med, och andevärlden kan vara till stor hjälp med vägledning….De är de som vet ens liv och kan titta in i ens schema för livet och kan visa oss sunda val att ta. De älskar oss och vill oss bara väl.
  En del kunder när det bokar tid undrar vad de ska tänka på innan de kommer , då svarar jag….ha bara ett öppet sinne så går resten av sig själv, och med det brukar det bli bra.

  Marie Klintebäck

  • Thank you for your comments, Marie. They give support to the text I wrote. Thank you! /Terry Evans

  • Carina, keep an eye on my webshop. There are no available times right now, but there will be more in the near future. Thank you! /Terry Evans

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn