Jag älskar att arbeta med bloggen, för när jag får mina tankar och idéer och sen skriver om dem är det alltid så intressant att se vad reaktionerna eller responsen blir. Era kommentarer ger mig mycket feedback som motiverar mig och inspirerar mig. Jag möter så många människor som är så rädda för att dela sina tankar och idéer, de tror att de kommer att bli förlöjligade eller kritiserade. För mig har det däremot varit mycket positivt, för det har gjort det möjligt för mig att upptäcka en ännu större tro på mig själv. Vad menar jag med det? Att gå djupare in i mig själv och förstå mig själv bättre, vad jag tycker och känner.

En del saker håller människor inte med om, eller de har en annan åsikt. Vi kan inte gå genom livet och förvänta oss att människor ska hålla med oss hela tiden. Alla har olika åsikter. När du vågar uttrycka vad du känner ger det dig frihet och öppnar dörrar som hjälper dig att utforska dig själv.

Arbetet med bloggen genom åren har verkligen inneburit en tid av självutforskande för mig. Det har också gett mig modet att förstå nya saker. Än idag utmanar min guide Ascala mig att öppna upp mitt sinne ännu mer och dela mina erfarenheter. Jag nu modet att anta den utmaningen med Ascala News och gå ännu djupare in i hur jag ser andevärlden och deras intentioner för mig. Det är så spännande, för jag tänker: Vilka reaktioner kommer jag att få?!

När jag pratar om mina erfarenheter kommer jag ännu närmare resursen jag har och vad jag har att erbjuda som person. Ascala intelligensen ger mig alltid nya utmaningar att upptäcka min inre värld. I alla människor finns ett inre universum, som Viktoria sa till mig idag, och det är vårt eget val om vi vill utforska detta inre universum; det finns där och väntar på dig.

Det jag delar med er kommer från det jag har upptäckt i mitt eget sinne. Det är spännande och utmanande och det förhindrar att jag stagnerar och fastnar. Om jag inte använde min pionjäranda skulle mitt liv vara så tråkigt.

Så jag vill ge dig som läser detta en utmaning, att våga öppna upp och dela med dig av hur du tänker och ser din egen värld. När du gör det kommer du att bli förvånad över hur din egen värld öppnas upp och kommer till liv, hur ditt eget inre universum och medvetande expanderar. Jag pratar om din naturliga intelligens. Vissa av er kanske även får en bättre förståelse för vad ditt syfte och ditt uppdrag är.

Vill du börja den här resan eller kommer du att vara rädd för att bli kritiserad?

Utforska, frigör dig själv, upptäck dig själv!

/Terry Evans

Föregående artikelKommunikation med känsla
Nästa artikelÖga mot öga med mitt ego
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

16 KOMMENTARER

 1. Vad intressant. Jag har precis startat en blogg där tanken är att jag ska dela med mig av mina tankar och rädslor. Det satt långt inne för jag är väldigt rädd för att bli kritiserad men jag fick väldigt god respons på Facebook. (Fast har än så länge bara ca 5 besökare.) Jag har lång väg att gå men har tagit ett första steg i alla fall. Jag blir väldigt inspirerad av din blogg Terry! P.S. Bara att skriva den här kommentaren skrämmer mig så en blogg var ett stort steg för mig.

  • Keep going! Do not give up. I am sure you have a lot to share with people on your blog. Thank you! /Terry Evans

 2. Tack Terry.
  Jag är ju i utbildning o har massor av funderingar om vem jag var i tidigare liv, o vad som är menat med detta liv, o vad som blir i kommande liv. Vad som sker i det spirituella, vad det betyder. Jag vet man ska skynda långsamt, men när intresset brinner så är det svårt o ta det lugnt, o när man frågar kursvänner, o även andra vänner så tittar de konstigt på mig. Jag har bokat in en regression med Rita o jag har läst hennes bok o även Michael Newton o de är otroligt spännande. Jag undrar om ni kan någon gång lägga upp en boktips lista, som är om det spirituella eller bara livet i allmänhet. Tack för en toppen blogg. Mvh Eva

  • I am in the same place as you. I believe too in past lives. Maybe you should read some articles in Ascala News. I am coming up with a new series of articles that maybe will inspire you. I have also ahd a regression with Rita and that was the best experience I have had with a regression. Thank you! /Terry Evans

 3. Det finns så mycket olika sätt att öppna upp sinnet och komma i kontakt med sitt inre. Ser på fb så många som erbjuder kurser eller workshops. Själv tyckte jag att sista pusselbiten föll på plats när jag kom i kontakt med hypnothinking. Så nu väver jag in mina gamla och nya kunskaper och färdigheter i en helhet. Det är riktigt kul och spännande.

 4. Det fanns en tid då jag delade med mig av det mesta jag tänkte men all kritik tystade mig. Nu gör jag ett nytt försök att vara den jag var.

  • When you are doing something important there will always be criticism. Thank you! /Terry Evans

 5. Det är så spännande att våga öppna upp sitt sinne och att våga lyssna på den inre rösten. Jag har själv under senaste året förstått att om jag skulle lyssnat mer på min inre röst/ intuition så hade jag sluppit göra en del felsteg och kunnat lägga energin på andra mer positiva saker istället.
  Lev i nuet och en dag i taget ????
  /Nina

 6. Hej Terry.
  Vi har just kommit ut med en bok, änglarna och jag, där vi lämnar ut hela mitt liv, mina tankar, rädslor, att våga förändra vårt inre. Jag skriver tillsammans våra änglar, genom automatskrift, en automatskrift som påbörjades efter att jag hade gjort min egen personliga resa. Den resan var av vikt att först genomgå innan mitt mediala kunde ta fart. Känns skrämmande att lämna ut sig på detta sätt men enda sättet att förändra, att våga och kunna nå ut och hjälpa andra som är i samma sits. Jag fann mitt inre barn igen och med detta fann jag även mitt livssyfte, dvs. att skriva med änglarna. Är så tacksam, trots att resan stundtals har varit fruktansvärd svår och kroppen gång på gång har kraschat gav vi aldrig upp.
  Kram och tack för din fina blogg. Ditt liv och dina historier har hjälpt i massor när jag vandrade i skogens nattsvarta mörker. / Ulrika

  • Thank you for your nice words, Ulrika! I wish you luck. May the sprits be with you as you walk into the future. /Terry Evans

 7. Åh, nu kom jag ihåg en blogg jag tänkte skapa för flera år sedan men som fallit i glömska! Skriver blogg om vardagliga saker men då var jag mer inne på att dela med mig av inre upplevelser.. Kanske blir i år. ????

 8. Tack Terry för uppmuntran att våga visa sitt inre för världen. Att slå bort tankarna på kritik och bara försöka ge kärlek, det rör om så mycket i sig själv när man vågar.
  Tack också för att ni finns !

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn